OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Velkommen til kantina her på Leknes.

Kantina har trivelige lokaler og et møtested der alle skall føle seg velkommen. Her kan du kjøpe mat og drikke eller nyte egen matpakke. Det serveres varm lunsj hver dag. Lunsjmenyen publiseres ukentlig på infoskjerm.

Maten som serveres i kantina skal være helsefremmende. Grovt brød, frukt, grønnsaker, mindre sukker.

Vi tar ikke imot kontanter, men tar både kort og vipps.

Åpningstider:

Mandag til fredag: 08:00 – 14:00

Frokost fra 08.00 – 08:45:

Gratis frokost til elevene i videregående skole.

Mandag og onsdag: havregrøt (laktosefri)

Tirsdag og torsdag: påsmurt brødmat (1 stk. pr. elev)

Fredager: frokostblanding

Allergier og vegetartilbud:

Kantina har vegetartilbud hver dag. Vi ordner gjerne glutenfri smøremat på bestilling. Alt av varmlunsj lages laktosefritt så langt det lar seg gjøre.

Kaffekort: Vi tilbyr også kaffekort, der kaffen blir 4 kroner billigere enn ordinær pris.

Salatbar/fruktbar:

Salatbar har vi mandag tom. torsdag

Fruktbar mandag tom. Onsdag

Smoothie torsdag og fredag

Fredager kan du få kjøpt nystekte boller/kanelsnurring/kake.
Vi har også andre tilbud enn ellers i uka. Noen ganger vaffeldag.

Varm lunsj

• Mandag: Ingen fast varmlunsj denne dagen
  • Tirsdag: Gratinert bagett m/salat
  • Onsdag: Pizza m/ salat og dressing
  • Torsdag: tacotallerken/california sandwich eller karbonadesmørbrød
  • Fredag: Frityrmat eller vafler

Vi har også Cafebar med diverse varme drikker som kan kjøpes også etter stengetid.

Vi har i tillegg to vareautomater med forskjellig små snacks, ostestykker og kald drikke som kan benyttes hele skoledagen.

Miljøstasjon:

Vi ønsker at elevene rydder opp etter seg, slik at vi kan holde det fint og koselig.

Tilbakemeldinger/ønsker: Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger om utvalget i kantina osv. Vi mottar både positive og negative tilbakemeldinger med takk. Det er sånn vi kan forbedre oss. Vi tar også gjerne imot ønsker, og strekker oss så langt det lar seg gjøre.

VELKOMMEN TIL OSS :)