OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Vest-Lofoten videregående skal snart godkjennes som helsefremmende skole. Derfor satses det i år litt ekstra når Folkehelseuka skal markeres.

7.september ble det gjennomført skolevalg ved Vest-Lofoten videregående skole.

Organisering av opplæringen

Opplæringen organiseres gjennom samlinger på Vest-Lofoten videregående skole, praksis på arbeidsplass og nettstøttet undervisning hjemme.

Samlinger på skolen

For å delta i undervisningen må du møte på de samlingene som er satt opp. Samlingene første halvår gjennomføres fra mandag til fredag i ukene 36 og 37, 41, 45, 48 og uke 2. Planen for andre halvår er ikke tidfestet og justeringer kan oppstå og vil bli fortløpende orientert om.

Opplæring i bedrift

Undervisning i yrkesfaglig fordypning og deler av andre programfag gjennomføres i samarbeid med arbeidsplasser i eller nær den enkelte elevs hjemkommune.  Faglærerne ved skolen vil organisere slik plass, i samråd med den enkelte elev.

Nettstøttet undervisning

Når deltakerne ikke er på skolen eller ute i bedrift, vil læringsarbeidet foregå hjemme, under veiledning av skolens lærere. Deltakerne får låne PC hos skolen, samt opplæring i bruken av denne og av nødvendig programvare. For å komme godt i gang med dette arbeidet vil første samling vare i to uker.