OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Visma InSchool - skoleadministrativt system

Logo Visma in School - Klikk for stort bildeVisma InSchool logo ​​​​​

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk. 

 

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Innlogging

Visma InSchool er en skyløsning skolene bruker for å administrere skolehverdagen. 

Logg inn i Visma InSchool

Velg din skole i listen for å logge inn på skolens VIS-side.

Tjenesten krever innlogging:

  • Elever og lærere logger inn med Feide-konto
  • Foresatte logger inn med ID-porten. 

Informasjon om Visma InSchool

 

For første gang på 12 år har antallet søkere til videregående skole i Nordland gått opp. Totalt har 7426 personer med ungdomsrett søkt på videregående opplæring i fylke i år, noe som er 134 mer enn i fjor.

Trenger du skoleskyss?

Fredag 3.desember kom endelig den nye båten til Sikkerhetssenteret. Etter klargjøring og litt testing ble den sjøsatt i dag (7.desember). 

Båten er utstyrt med moderne utstyr, og det er montert Sealift FRC som er en båre som gjør det lettere for mannskapet å berge mennesker fra sjø. Det vil også monteres varmesøkende kamera (FLIR). 

Totalt er det investert ca. 2 000 000 kr, og den er totalfinansiert med egne inntekter fra Sikkerhetssenteret. 

Lofoten maritime sikkerhetssenter har de 5 siste årene investert i 3 nye båter. Frittfallbåten er fra 2016, den konvensjonelle livbåten er fra 2020 og nå i 2021 kom HMOB’en.

Vest-Lofoten videregående skal snart godkjennes som helsefremmende skole. Derfor satses det i år litt ekstra når Folkehelseuka skal markeres. 

7.september ble det gjennomført skolevalg ved Vest-Lofoten videregående skole.